Grafisk design – Faktabrosjyre for Davvi vindpark (St1)

KundeST1
OppdragGrafisk design - faktabrosjyre
Nettsidewww.davvivindpark.no

Grafisk design - Faktabrosjyre for Davvi vindpark

ST1 ønsker å være ledende på produksjon og salg av CO₂-bevisst energi, og planlegger blant annet utvikling av vindparker i forskjellige kommuner. Davvi vindpark er planlagt i Lebesby kommune i Finnmark.

For dette oppdraget har KB Creative jobbet med konseptutvikling og design av en faktabrosjyre for Davvi vindpark.

Vi i St1 har brukt KB Creative til to designoppdrag. Det første var design av en brosjyre og deretter folieringsdesign for et mobilt kontor. Vi opplevde samarbeidet som svært godt der KB Creative lyttet til innspill, samtidig som de var kreative og profesjonelle. Oppdragene ble levert innenfor tidsrammene på en effektiv og god måte. Vi opplever at KB Creative strekker seg langt for å innhente den informasjonen som trengs og leverer på et høyt nivå.

Lillian Aasheim
Communications Manager, St1 Nordic

Konseptutvikling

Davvi vindpark hadde en logo og en branding guidelines som vi kunne ta utgangspunkt i for konseptutviklingen av brosjyren. I tillegg hadde kommunikasjonsansvarlig i ST1 utformet alt tekstlig innhold. Dette gjorde det mye lettere å vurderer hvilket format brosjyren skulle være i og antall sider.

Trenger du designtjenester?

Grafisk design

Målet med brosjyren var å gi informasjon om Davvi vindpark på en engasjerende, men seriøs måte. Det var flere temaer med mye tekst som skulle fordeles. Formatet ble stående a5 slik at hvert tema kunne få en liggende a4 side.

Noe av utfordringen med at mye tekst skal oppleves som engasjerende, er at teksten fort kan oppleves som en tekstvegg. Det er derfor viktig å skape hierarki og «designe» teksten. Designet består derfor av flere «bokser» med tekst i kombinasjon med grafiske elementer.

Du vil kanskje også være interessert i

Brukerreiser – fra inside-out til outside-in

Brukerreiser er et nyttig verktøy for å se en prosess, som f.eks. en søknad eller...
Les mer

Hva er branding og merkevarebygging

Branding og merkevarebygging handler om å påvirke brukers valg og skille seg ut fra konkurrenter....
Les mer

Webdesign – Hva er UX og UI?

Webdesign består av UX og UI, og handler om å skape digitale løsninger med bruker...
Les mer