Mockup av bekkelagshuset på diverse skjermer
KundeBekkelagshøgdas Samfunnshus
Prosjektdesign og oppsett av ny nettside med bookingløsning
Nettsidehttps://bekkelagshuset.no/
Prosjektomfangca. 100 000,-

Design og oppsett av ny nettside med bookingløsning

På vegne av Bekkelagshuset har KB Creative designet og utviklet en ny nettside og implementert en ny og moderne bookingløsning med Vipps betalingsløsning. Systemet er enkelt, automatisert, profesjonelt og en moderne oppgradering fra det de operert med fra før. KB Creative står i tillegg for hosting og support.

Bakgrunn / kundens utfordring

Bekkelagshuset er et samfunnshus på Bekkelaget, som er tilgjengelig for leie til diverse arrangementer. Kundens utfordring var at det eksisterende bookingsystemet ofte var utilgjengelig, siden hadde veldig mye nedetid, det var lite intuitiv bruker- og kjøpsreise for kunden, noe som resulterte i mange henvendelser og manuelt arbeid. Det var i tillegg stor usikkerhet rundt hvorvidt et rom var ledig for utleie eller ikke da systemet ikke automatisk reserverte dager som ble booket.

Trenger du hjelp til oppsett av ny nettside med bookingløsning?

Logodesign

Bekkelagshuset hadde ikke en egen logo, men de brukte Bækkelaget sportsklubb (BSK) sin logo fordi de drifter bekkelagshuset. For å kunne utarbeide en egen designprofil var det nyttig å utarbeide en enkel, men elegant logo som bygde på BSK logoen, men som samtidig skilte den ut. På den måten fikk vi et utgangspunkt for designet av nettsiden i sin helhet. 

Design av bekkelagshuset.no

Da Bekkelagshuset ble ferdigstilt i 1964 ble det regnet som et av de fineste samfunnshusene i Oslo. Med dette som utgangspunkt utarbeidet KB Creative en designprofil med et mer eksklusivt preg enn det som var fra før. Med bruk av flotte detaljbilder fra fester og ulike arrangement, kombinert med en elegant grå, hvit og gull fargekombinasjon, har Bekkelagshuset fått seg et visuelt løft.
Brukerreiser har blitt utformet med utgangspunkt i at brukere er nye, og først vil finne ut av hvilke lokaler som er tilgjengelig.

Mockup av designet på bekkelagshuset på diverse sider

Ønsker du en nettside med bookingløsning?

Mockup av bookingløsning på bekkelagshuset.no

Oppsett av bookingløsning

KB Creative har implementert en ny bookingløsning for Bekkelagshuset. Bookingsystemet skulle tilrettelegge for bruk av depositum og leie av lokaler på ulike tidspunkt på dagen (ved bruk av ulike kalendere som snakker sammen). WooCommerce gjorde det lett å implementere Vipps som helhetlig betalingsløsning på nett, slik at brukerreisen blir så optimal som mulig.

Key Features

Responsiv

Nettside og bookingløsning er tilpasset mobil, nettbrett og desktop. 

Kalenderoversikt

Full kalenderoversikt for kunder og admin over belegg. 

Direktebestillig og -betaling ved booking

Løsningen gjør det enkelt for kunder å se ledighet, bestille rom, velge tilleggstjenester og betale for alt med en gang. 

Synkroniserte kalendere

Alle rommene er synkronisert med kalendere som dekker hele huset. Som gjør at man ikke kan booke hele huset, hvis noen allerede har booket et eller flere rom. Samtidig har man sørget for at det ikke er mulig å booke enkeltrom i helgene. 

Depositum

Mulighet for å ha depositum på utvalgte kalendere.

Automatisk reservasjon av lokale ved bestilling

Lokaler blir reservert automatisk ved bestilling, også før admin har mulighet til å bekrefte bestillingen. Hindrer dobbelbooking, samtidig som man har fleksibilitet i håndtering av bestilling fra admin sin side.

Kvantumsrabatt

Mulighet for å håndtere rabatt ved bestilling av flere dager (20% for 2 dager, 25% for 3 dager og 30% for flere enn 3 dager)

Epostvarsler til Admin

Administrator blir varslet på epost ved nye bestillinger. Det gjør det lettere å være trygg på at man får med seg alle bestillinger. 

Why Us?

Virker dette prosjektet interessant?

Les mer om KB Creative sine tjenester
Ikon og illustrasjon av en skjerm for UX og UI på nettsider og digital synlighet og tilstedeværelse

Nettside

Skap din digitale tilstedeværelse - start med en profesjonell nettside! Vi hjelper deg uansett behov!
Ikon av desktop og laptop for å illustrere merkevarebygging og branding på tvers av devices.

Branding

 KB Creative hjelper deg med din merkevarebygging og visuell identitet!
Ikon av desktop med megafon for å illustrere digital kommunikasjon.

Digital kommunikasjon

Vi styrker din digitale tilstedeværelse med gode strategier og kommunikasjon!